Ono što je naša prednost je da su svi proizvodi izrađeni točno po mjeri ! Sve se proizvodi s točnošću od 1cm.

Ulazna vrata

Ulazna vrata

Stolarija Indoor ima veliki broj dekorativnih panela i dimenzija, svatko može pronaći vrata koja mu odgovaraju i cijenom i kvalitetom te naravno izgledom. Vodeći brigu o željama naših kupaca, u našoj ponudi, imamo modele protuprovalnih i protupožarnih vrata različitog dizajna, pa vas pozivamo da svratite do našeg izložbenog salona i pogledate kako bi se neki dizajn uklopio u izgled Vašeg prostora. Klasična, moderna, ekstravagantna, jednostavna, mi ih imamo sve. Zadovoljit ćemo svačiji ukus U našoj ćete ponudi naći više od 400 modela ulaznih vrata koja možete prilagoditi svojim željama i ukusu.
DSC_0517-Small

Koja rješenja nudimo

Okupljamo stručnjake koji svojim znanjem i iskustvom mogu uspješno odgovoriti na sve vaše zahtjeve i želje. U izradi namještaja po mjeri koristimo isključivo najkvalitetnije materijale dostupne na tržištu koji zadovoljavaju Europske norme i ekološke kriterije. Naša su preporuka brojni zadovoljni kupci i njihovo zadovoljstvo brzinom i kvalitetom naše usluge. Da bi prostor bio funkcionalan i usklađen vašim željama nudimo Vam izradu namještaja koji je u potpunosti prilagođene čak i arhitektonski najzahtjevnijim prostorima a istovremeno zadovoljava najviše standarde estetike i kvalitete proizvoda.

Sigurnost

Ulazna vrata su visoke kvalitete izrade i s iznimnim sigurnosnim standardom predstavljaju sigurnost od provale.

Dizajn

Posebni uzorci, linije i drugi dodaci, sve to daje ljepotu i funkciju dizajnu naših vrata, a sve će to opaziti i vaši gosti.

Izolacija

Moderna i kvalitetna ulazna vrata kroz koja vanjski zvukovi ne dolaze do Vas, a i energetski su učinkovita i štedljiva.

Cijena

Za naše kupce imamo povoljne cijene te mogućnost otplate na više rata bez kamata ili naknada.
Naša vrata su pažljivo izrađena kako bi pružili maksimalnu udobnost i sigurnost svojim vlasnicima. Mi se možemo pohvaliti raznim certifikatima koji garantiraju standarde kvalitete i sigurnosti. Za sva pitanja koja bi nam željeli postaviti o našem poslovanju slobodno nas kontaktirajte.

Nazovite nas za besplatnu izmjeru

098 511 027