Stolarija INdoor | Sobna vrata

 

Sobna vrata INdoor

 

 

Sobna vrata neizostavni su dio svakog interijera. Kao takva daju posebni utisak na sami interijerZamjenom sobnih vrata može se potpuno oplemeniti  interijer bilo da se vrata uklope u boje i dizajn interijera bilo da vrata u potpunosti  bojom i oblikom odudaraju od interijera te stvore kontrast.

 

Tvrtka INdoor u svojoj ponudi nudi moderan i kvalitetan proizvod izrađen po mjeri. Sve se proizvodi po mjeri. Takvim proizvodom postiže se maksimalna iskorištenost prostora. U većini slučajeva nema potrebnih građevinskih radove prilikom izmjene vrata. Time se postiže da i objekti koji nisu građeni današnjim standardom građenja budu obuhvaćeni kao standardni.

 

Za sve kategorije vrata tvrtka INdoor daje jamstvo od 24 mjeseca od dana prodaje odnosno montaže. U slučaju samo prodaje jamstvo vrijedi na kvalitetu i trajnost proizvoda a u slučaju prodaje i montaže jamstvo se proširuje na funkcioniranje samih vrata (pravilno zatvaranje, brtvljenje…i sl). Tvrtka INdoor se dugi niz godina bavi sobnih vratima i kao takvi ponosni smo nositelj brojke preko 5000 objekata domaćih i inozemnih objekata u koji su ugrađeni naši proizvodi.

 

S obzirom na završni materijal l izrade sobna vrata možemo podijeliti na sljedeće kategorije* :

 

Dekor medijapan                                                                                                 

 

Dekor medijapan 3D

 

Lakirani medijapan

 

Lakirani medijapan sa aplikacijom

 

Furnirani medijapan

 

Sve kategorije mogu biti izvedene u dva tipa dovratnika (štoka) : ravni (kvadratni) te zaobljeni (soft) tip. Niže ćemo objasniti osnovne elemente sobnih vrata , materijal izrade te prikaz nedavno odrađenih objekata uz anonimnost i pristanak vlasnika objekata.Sobna vrata sastoje se od : dovratnika (štoka) , vratnog krila, završnih lajsni te okova za sobna vrata.

 

 

 

Dovratnik (štok)

 

Dovratnik ima prvenstvenu ulogu statičke stabilnosti vratnog krila. No, osim statike važnu ulogu ima I u izgledu samih vrata. U ponudi je ravni (kvadratni) ili zaobljeni (soft) tip dovratnika. Starije generacije vrata imale su dovratnik koji je bio standradne širine pa se njime nije obuhvaćalocijelu širinu zida. Novije generacije vrata imaju tkz „futer štok" koji obuhvaća cjelokupnu širinu zida.Tvrtka INdoor u svojoj ponudi nudi upravo „futer" verzijedovratnika.Bitna karakteristika naših dovratnika je njihova masivnost. Proizvedeni od kombinacije punog drveta i medijapana njihova debljina je 42 mm što jamči dugotrajnu stabilnost i masivan izgled. Osim stanardnih nudimo i  ukrasne dovratnike. To su dovratnici bez okova (panti, brtvene gume ). Njihova uloga je prvenstveno dekorativne prirode za prolaze gdje vratna krila nisu potrebna.

 

 

Vratno krilo

 

Unutrašnjost krila se sastoji od masivnog drveta, te punjenja samog krila. Ispuna može biti kartonsko saće ,cjevasta iverica ili puna iverica. Ti dijelovi vratnog krila oblažu se medijapanskim ploča na koje se dodaje završna obloga (dekor, lak, furnir).

 

Tvrtka INdoor nudi vratna krila po mjeri. Vratna krila standardno dolaze sa tri panta te bravom i ključem. Moguće je i odabrati magnetnu bravu. Isto tako kod povećanih zahtjeva za zvučnom izolacijom moguće je u donji dio krila ugraditi padajuću brtvu. Nadalje mogućnost odabira ventilacijske rešetke (plastične ili aluminijske)

 

 

Okov za sobna vrata

 

Pod okovom za sobna vrata podrazumijevaju se panti, brava i kvaka. Standardan proizvod ima tri panta na krilu gdje se upotrebom trećeg panta sprječava uvijanje vratnog krila. Moguće je i odabrati 3D podešavajuće pante uz doplatu. U današnje vrijeme je sve popularnija verzija panti koji su skriveni, tj nalaze se unutar utora vratnog krila i dovratnika čime se postiže minimalistički izgled samog proizvoda. Za takve situacije u ponudi nudimo AGB Cubica 3D.

 

Nadalje, standardna brava je proizvođača AGB verzija ključ, a moguće je i odabrati WC sigurnosnu bravu (leptir) te cilindar bravu

 


Izmjera objekata

 

Tvrtka INdoor svojim kupcima nudi besplatnu izmjeru objekata. Izmjera se vrši nakon što je kupac dobio ponudu, prihvatio ju te su zadovoljeni neki od tehničkih uvjeta za točnu izmjeru. Objekti ne moraju biti završeni da bi se mogla obaviti izmjera. Bitno je da točno znamo koji materijali I na kojim dimenzijama dolaze kao završni.

 

 

Montaža proizvoda

 

Pravilna montaža proizvoda od iznimne je važnosti za funkcioniranje samih vrata. Premda je mišljenje kako je to zapravo jednostavno za obaviti bez profesionalnih montera, odgovarajućih građevinskih materijala (pur pjene, silikoni, akrili..) te opreme za montažu ne može se obaviti pravilna montaža proizvoda. Tvrtka Indoor pri odabiru građevinskih materijala isključivo koristi proizvode Wuerth kompanije koja je upravo svojom kvalitetom stekla svjetsku slavu.

 

Naravno osim montaže proizvoda nudimo i uslugu demontaže starih vrata bilo kao uslugu samo demontaže ili demontaže sa odvozom te zbrinjavanjem starih vrata.

Za više slika naših proizvoda kliknite na galeriju.