Stolarija INdoor | Salon

Da bi prostor u kojem boravite činio ugodu i zadovoljstvo izrađujemo sve vrste namještaja po mjeri Vašeg prostora, jer mi smo tu da svojim iskustvom i stručnošću svaku Vašu ideju pretvorimo u stvarnost.


Prostor u kojem boravimo odraz je nas i našeg stila (življenja). Kreirajte sa nama život po svojoj mjeri...

 

 

Okupljamo stručnjake koji svojim znanjem i iskustvom mogu uspješno odgovoriti na sve vaše zahtjeve i želje.

U izradi namještaja po mjeri koristimo isključivo najkvalitetnije materijale dostupne na tržištu koji zadovoljavaju Europske norme i ekološke kriterije. Naša su preporuka brojni zadovoljni kupci i njihovo zadovoljstvo brzinom i kvalitetom naše usluge.


Da bi prostor bio funkcionalan i usklađen vašim željama nudimo Vam izradu namještaja koji je u potpunosti prilagođene čak i arhitektonski najzahtjevnijim prostorima a istovremeno zadovoljava najviše standarde estetike i kvalitete proizvoda.

Odluci o investiranju u uređenje doma i izradu namještaja po mjeri prethodi zahtjevan i često dugotrajan proces odabira vama najoptimalnijeg idejnog rješenja željenog namještaja.

Cijeneći vaše vrijeme i razumijevajući potrebu sagledavanja više mogućih rješenja, sa zadovoljstvom ćemo u vašem interijeru pomoću suvremenog 3D softvera dizajnirati više vizualnih i cjenovno optimiranih rješenja u skladu sa vašim željama i mogućnostima.

Kuhinje


Svaka kuhinja je čarolija koja omogućuje pripremu hrane u ugodnoj atmosferi i prostoru koji se lako održava. Funkcionalnosti vaše kuhinje doprinjeti će veliki izbor dodatne opreme, poput sistema za organizaciju ladica, prigušivača za zatvaranje, soft-pro sistema i dr.
 

Dnevni boravci


Dnevni boravak predstavlja stil i dušu životnog prostora, to je srce svakog doma. Dok se odmarate nakon napornog dana prostor dnevnog boravka vam pruža zasluženi mir.

Jeste li znali da namještaj za dnevni boravak može prostor učiniti većim i toplijim? Dopustite da Vas u to uvjerimo!

 Kupaonski namještaj


Uređenje kupaonice veliki je izazov. Kupaonica treba biti lijepa i praktična, ali i atraktivna. Kupaonski namještaj bitan je i neizostavni dio svake kupaonice. Ugradbenim kupaonskim namještajem prostor ćete iskoristiti maksimalno a izgled i izbor materijala ovisi o Vama i Vašim potrebama.